Meteen naar de inhoud

Talloze mensen zijn de transformatie ondergaan van het doen van hooikoorts naar allergievrij leven, na slechts één sessie.

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar hooikoorts – en praktisch elke allergie – is eigenlijk gewoon gedrag. Die niesbuien en alle nare ongemakken zijn het resultaat van iets diepers, iets wat in het onbewuste wordt geactiveerd door je eigen overtuigingen.

Ik geloof dat hooikoorts niet het echte probleem is; het is slechts het gevolg van iets anders dat zich in jou afspeelt. Wanneer je dit inzicht omarmt, opent zich een wereld van mogelijkheden om jezelf te bevrijden van dit ongewenste gedrag.

En wat als ik je vertel dat jij er sneller van af kan zijn dan je denkt?

Tijdens ons voorbereidende gesprek aan de telefoon vallen vaak al direct de puzzelstukjes op hun plek. Ik maak je bewust van het feit dat jij het doet en niet iets is wat je hebt’.

Deze verandering in perspectief zal je al helpen om er afstand van te nemen en jezelf te bevrijden van onbewuste gedragingen.

Zeg maar eens hardop: Ik heb hooikoorts en voel hoe dit is. … zeg dan daarna ik doe hooikoorts en ervaar hoe dit is… ik weet zeker dat je verschil voelt.

Afgelopen juni ben ik bij je onder hypnose geweest om mijn hooikoorts klachten te verhelpen. Buiten dat ik nu geen klachten meer ervaar (volgend voorjaar is de echte ultieme test) heeft het mij zoveel meer gebracht. Het heeft even tijd gekost om alle informatie een plekje te geven en te verwerken, maar kan nu zeggen dat ik me super goed voel en nog bewuster ben geworden. Ik ben zeker overtuigd dat hypnose werkt! 🙏”

Claudia.

“Allereerst, ik ben van mijn hooikoorts af!!
Ik kwam via mijn vrouw in aanraking met Lieke. Toen zij mij vertelde dat hooikoorts een keuze was en zij mij er vanaf kon helpen, ben ik er gelijk op in gegaan. Na één plezierige behandeling, heb ik nu al de hele zomer geen lopende neus en zere ogen gehad. Ik wou dat ik dit veel eerder had geweten.”

Rene.

“Lieke is een geweldige, zeer betrokken en bekwame hypnotherapeut! In een uurtje tijd wist ze het voor elkaar te krijgen om m’n hoofd weer in balans te krijgen, m’n lichaam te laten ontspannen en bovenal rust te vinden binnen mezelf”

Viola.

De sessie begint met pure ontspanning, waarbij we diep in je onbewuste duiken om blokkades op te sporen en te verwijderen. Als een ervaren tuinier trek je het onkruid met wortel en al uit de grond, waardoor ruimte ontstaat voor positieve veranderingen en de bloemen die er onder zitten te laten groeien & bloeien.

Het mooie is dat je het meteen kunt testen – en dat moedig ik ook aan! Alleen door het te ervaren, kun je ontdekken hoe krachtig deze aanpak is en hoe je eindelijk van hooikoorts kunt verlossen.

* Telefonische intake
* 2-3 uur aan sessies
* Mp3 ontspanning & zelfvertrouwen 
* Telefonisch contact
* Factuur

Jouw Investering:

196