Meteen naar de inhoud

Heb je het gevoel dat er meer in jou schuilt dan je tot nu toe hebt ervaren? Verlang je naar verandering en wil je belemmerende overtuigingen achter je laten?

De 2-daagse workshop is jouw kans om inner geluk te ontdekken en te omarmen!

Laat belemmerende overtuigingen los en omarm de kracht in jezelf voor blijvende transformatie.”

  •  Kleine Groep, Grote Impact: Met maximaal 6 deelnemers is er een intieme en ondersteunende sfeer waarin persoonlijke groei wordt aangemoedigd.
  • Delen op Jouw Voorwaarden: Jij beslist of en wanneer je jouw inzichten wilt delen.
  • Kleine Groep, Grote Impact: Met maximaal 6 deelnemers is er een intieme en ondersteunende sfeer waarin persoonlijke groei wordt aangemoedigd.
  • Delen op Jouw Voorwaarden: Jij hebt de controle over jouw proces. Jij beslist of en wanneer je jouw inzichten wilt delen.

Investeer in Jezelf: De investering voor deze transformatieve workshop bedraagt 222. (in totaal) Dit is incl. professionele begeleiding, materialen, koffie  , thee, wat lekkers en de kans om jouw leven in positieve zin te veranderen.

Belangrijke Tips:

  • Zorg ervoor dat je van tevoren een lichte maaltijd hebt gegeten om je energie op peil te houden.
  • Drink extra water. Dit bevordert het proces enorm!
  • Draag comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen.

“Onlangs heb ik de workshop ‘inner geluk’ bij Lieke gevolgd. 2 fantastische dagen waarin ik, door de fijne en kundige begeleiding van Lieke, tot mooie inzichten ben gekomen. Lieke werkt met een kleine groep waarin ze zorgt voor een veilige sfeer zodat iedereen het optimale uit de workshop kan halen. Ik zou iedereen het aanraden om dit zichzelf cadeau te geven!”

Sanne.

“Een super fijne workshop gehad waarin ik vele inzichten kreeg. Lieke is een gedreven en warm persoon die je op je gemak laat voelen en vol passie over haar vak praat. Dankjewel Lieke!

Ramona.

“Super fijne nieuwe ervaring gehad. Wat een powervrouw! 100% aandacht voor de mens! Ik ga zeker nog weer terug.”

Bernadet.

Data:

Coming soon!!

De tijden: 12 tot 16 uur.
Locatie: De Bukakkers 20 te Emmen.

“De workshop bestaat uit twee aaneengesloten zondagen. Het is niet mogelijk om tussentijds van data te wisselen. Dit beleid is van kracht om het vertrouwen en de continuïteit binnen de groep te waarborgen, en om het persoonlijke proces van iedere deelnemer optimaal te ondersteunen.”

In max 5 stappen jezelf bevrijden van belemmerende overtuigingen.!

“Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is absoluut haalbaar. We zijn meesters in het vertellen van verhalen aan onszelf, en vaak maken we dingen in ons hoofd groter dan ze werkelijk zijn.

Dit is slechts een voorproefje van de krachtige transformatie die je zult ervaren tijdens de workshop Inner Geluk. Hier krijg je de tools en inzichten om belemmerende overtuigingen los te laten en een diepere verbinding met je ware zelf te vinden. Ben je klaar om de reis naar innerlijk geluk te beginnen?”

RUST

“Het proces begint met het creëren van innerlijke rust, wat leidt tot een letterlijke ruimte in zowel de geest als het lichaam.”

Verandering

“Dit opent de deur naar permanente verandering.”

Controle

“Hierdoor krijg je de controle terug over lichaam, geest & energie!

* Telefonische intake
* 2 dagdelen aan workshop.
* Tussentijdse opvolging
* Maximaal 7 deelnemers 
* Trainingsmateriaal
* Loslaten belemmerende overtuigingen
* Meditaties
* Inner geluk versterken
*Zelfvertrouwen boosten
*Zielenplan ontdekken
* Vastleggen op jouw tijdlijn
* Koffie, thee, water en wat lekkers
* Factuur

Jouw Investering:

333