Meteen naar de inhoud

Holistische hypnose is een therapeutische benadering waarbij de geest en het lichaam als één geheel worden behandeld. Er wordt gebruik gemaakt van trance-achtige staten om het bewustzijn te vergroten en toegang te krijgen tot het onderbewuste. (daar waar alles zit opgeslagen)

Hierdoor kunnen emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen worden aangepakt en losgelaten. Alles is energie en door het herstellen van energetische balans, kan er heling en transformatie plaatsvinden op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau.

Laten wij het niet te zweverig maken, maar alles is energie!

“Bij Lieke had ik mijn eerste kennismaking met hypnose. Direct ook goed gekozen, merkte ik al snel. Lieke legt van te voren heel duidelijk uit wat ze gaat doen. Dat maakt dat overgave nog net iets gemakkelijker wordt. Het ging als vanzelf en ze leidde me met een fijne stem in de hypnose waar ik helderheid kreeg m.b.t. bepaalde problemen. Ik ervaarde al heel snel na de sessie een verandering in bewustzijn. Ben erg blij dat ik deze stap genomen heb en zal zeker nog eens terugkomen! Dankjewel Lieke!”

Lieza.

“Ben vorige week geweest om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Door alles wat er de afgelopen tijd is gebeurt in mijn leven. Mijn eerste sessie was fantastisch. De rust die ik nu beleef heb ik nog nooit gehad! Ik voel me kalmer en ik merk het ook aan mijn kinderen. De sfeer in ons huis is zoveel beter dan voorheen..”

Femke.

Ik heb bij Lieke de workshop Inner Geluk gevolgd. Deze workshop bestaat uit twee losse dagen welke super verzorgd waren. Koffie, thee, water, fruit, koekjes, een uitgebreide lunch, het was allemaal tot in de puntjes geregeld. Lieke is een warme, liefdevolle vrouw waarbij je je veilig en op je gemak voelt. De eerste dag hebben we belemmerende overtuigingen mogen loslaten. En wat is het fijn hoe Lieke ieder van ons afzonderlijk de aandacht gaf die we nodig hadden. Ik heb de groepsdynamiek onderling ook als heel prettig ervaren. De tweede dag hebben we gewerkt aan onze droom. Dit was ook een hele waardevolle dag waarna ik met mooie inzichten naar huis ging! Kortom deze workshop is een aanrader om te doen! Lieke ik vind jou een super lieve, invoelende vrouw en dankjewel voor deze twee waardevolle, mooie dagen!

Wendy.

Hypnose is een natuurlijke, ontspannen toestand van gerichte aandacht en verhoogde concentratie. In deze toestand wordt het bewustzijn meer ontvankelijk voor suggesties en beïnvloeding, waardoor positieve veranderingen in gedrag, gevoelens of overtuigingen kunnen plaatsvinden.

Door middel van hypnose kom je het dichtst bij jezelf. Het is een heel aardse en oeroude techniek waarbij je brein activiteit verlaagd. De stroom van kritische gedachten komt tot rust en er ontstaat ruimte voor oplossingen en creativiteit. In hypnose sta je open voor suggesties en kom je tot inzichten waardoor je kunt afrekenen met beperkende gedachten en overtuigingen, hierdoor kan je patronen doorbreken. Zo kom jij 100% in je eigen kracht

Vul dan hieronder jouw gegevens in en ik stuur jou gratis een mp3 voor ontspanning. Dit is een hypnose sessie van ongeveer 17 minuten.
Laat je mij weten hoe jouw ervaring is?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam