Meteen naar de inhoud

Krijg de regie over jouw hoofd, lijf & energie!

Angsten en fobieën kunnen in allerlei vormen en gradaties voorkomen, van een angst voor spinnen (de meest voorkomende fobie) tot sociale angst en Scato fobie (angst om niet naar het toilet te kunnen), en alles daartussenin. Deze angsten kunnen een flinke belemmering vormen in je dagelijks leven.

Door eigen ervaring weet ik jou te helpen.

Als iemand die zelf jarenlang heeft geworsteld met angsten en PDS, begrijp ik hoe uitdagend dit kan zijn. Het is deze persoonlijke ervaring die me heeft gemotiveerd om de kracht van hypnose te ontdekken en ermee te werken. Hypnose heeft me geholpen om van mijn angsten en PDS af te komen.

Daarom heb ik me toegewijd aan het begrijpen en delen van deze krachtige benadering. Iedereen verdient het om rust in zijn hoofd en lichaam te hebben. Mijn ervaring en expertise zijn jouw gids op weg naar inner geluk.

Ik heb het geluk mogen hebben dat Lieke op mijn pad kwam. Na op verschillende manieren en bij verschillende hulpverleners mijn verhaal te hebben gedaan… bleef het daar altijd bij. Te complex, te breed, te veel verschillende trauma’s. Daar branden ze hun handen liever niet aan of daar lag hun expertise niet etc. Bij Lieke hoefde ik mijn verhaal niet (weer eens) te doen. “Wat wil je, wat heb je nodig?” Vroeg ze mij. Rust antwoordde ik. “Dan gaan we daar voor zorgen”. En zo kwam ik in hypnose. Omdat ik bewust niets hoefde te doen, en Lieke onbewust mij aan het werk zette; maakte dat ik die rust kreeg. Geen eindeloos gepraat, geen triggers, wel totale ontspanning tijdens de hypnose. Ik kan het iedereen aanraden!”

Jill

Onder in de put, geen uitweg meer zien, leven zoals anderen dat willen…….

Dikke burn-out met veel hyperventilatie en angst…..ik wil niet meer zo leven en zocht hulp bij Lieke. Ik wil van de spanning in mijn lijf af en weer rechtop staan.

De eerste sessie was heftig en vooral emotioneel maar het voelde best bevrijdend. Ik wist niet goed wat er van te verwachten maar stelde me open en het werkt echt. In totale ontspanning je emoties weggooien en plaats maken voor positieve energie. De terugweg in de auto vroeg ik mijzelf af…voel ik dit echt of wil ik dit voelen maar de dagen daarna werd ik een ander mens en was alles ” makkelijker” en kon ik de wereld beter aan. Makkelijker dingen los kunnen laten en mij niet meer laten leiden door anderen.
Zelfs reageren in voor mij moeilijke situaties werd makkelijker.
In de sessies daarna werd ik alleen maar sterker. Ook in het dagelijkse leven zijn er dingen die ik gebruik om even extra te ontspannen en dat helpt echt.

Ik ben hier echt heel blij mee en het heeft mij enorm geholpen en nog….Lieke ik ben je eeuwig dankbaar. Op naar nog meer mooie sessies. En in 2 woorden….simpelweg fantastisch!!!

Esther.

* Telefonische intake
* 6-7 uur aan sessies
* Tussentijdse opvolging
* Mp3 ontspanning & zelfvertrouwen 
* Telefonisch contact
* Factuur

Jouw Investering:

777

Betalen in 2x mogelijk.Losse sessies alleen te boeken na het traject: 185

De hoeveelheid sessies is afhankelijk van de hulpvraag.