Meteen naar de inhoud

Rust in je hoofd is rust in je darmen!

1 op de 12 Nederlanders heeft last van PDS klachten en hiervan is 75% vrouw. Oftewel het Prikkelbare Darm Syndroom,

Als je HSP’er bent (hoog-gevoelig), stress of een trauma ervaart reageren jouw darmen hier sneller op. Dit kan prikkelbare darm klachten veroorzaken.
HSP’ers zijn vatbaarder voor PDS klachten. Dit omdat je gevoeliger bent voor prikkels en energieën van jouw omgeving. Dit voel je vaak in je buik. 

Dit is iets wat jouw brein als gedrag aangemaakt heeft. Dit betekent dat PDS niet perse iets is wat je hebt maar iets is wat je doet. Uiteraard doe je dit niet bewust anders zou je wel wat anders doen natuurlijk 🙂

Onverklaarbare buikpijnen.

Stress, trauma, spanningen, opwinding, angst, somberheid, zorgen maar ook enthousiasme kunnen typische PDS klachten veroorzaken. 

Veel voorkomende PDS klachten:
– Buikpijn op verschillende plekken
– Onverklaarbare buik krampen
– Diarree
– Klachten die verbeteren na de ontlasting
– Een ongemakkelijk gevoel in je buik
– Wisselende stoelgang
– Opgeblazen gevoel (vooral na eten of stress)
– Slijm in de ontlasting
– Niet volledig ontlasten

Rust, verandering & controle. 

Jouw darmen staan in directe verbinding met je hersenen.
Het centrum van jouw gevoel zit in het darmkanaal. Hier zit ook een brein. (je hebt 3 breinen, namelijk bij het derde oog, het hart en de darmen) 
Denk er maar eens over na, wanneer je bv verliefd bent, boos of verdrietig voel je dit in je buik. 

Zelf heb ik jaren met PDS klachten rondgelopen. Nooit heb ik geweten dat mijn hersenen zo in verbinding staan met het darmkanaal totdat ik in de wereld van hypnose ben gestapt. Er is een betere verbinding tussen mijn derde oog brein, hart en mijn buik brein gemaakt. Ik heb een nieuw pad aangemaakt waardoor mijn brein andere signalen afgeeft wanneer er bv veel prikkels om mij heen zijn of wanneer ik veel stress ervaar. Mijn hoog-gevoeligheid is niet minder geworden en dit wil ik ook helemaal niet. Ik heb nu de juiste tools in handen en controle over mijn hoofd en lijf. 

Luisteren naar mijn lijf en goed afsluiten helpt mij enorm. Het gevolg is dat ik hierdoor geen PDS meer doe. 

“Het gaat echt super goed met mij..
Ik voel me en ben ook veel rustiger..
Ik raad het ook iedereen aan..
Kom zeker bij je weer..
Dikke knuffel voor jou.”

Sandra.

Een hele mooie ervaring gehad met Lieke. Na de eerste sessie merkte ik gelijk verandering. Ze is goed in wat ze doet, het voelt veilig en vertrouwd.

Mandy.

“Ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk dat ik het wel kan. aldus Pipi Langkous. Een tekst die hier zo goed bij past! Best spannend om onder hypnose te gaan je ziet natuurlijk de show hypnoses van de televisie dus ik denk dat ik het kan maar wel met gezonde spanning. Die spanning was helemaal niet nodig. Bij Lieke voelde ik mij totaal op mijn gemak. Hebben eerst een goed gesprek gehad bij de 1e behandeling en daarna de hypnose. Wat heeft zij mij geholpen! Een voorbeeld wat ik wel wil noemen is dat ik heel erg onzeker ben over mijn gewicht en dan ook mijn zelfbeeld. Altijd scannen welke andere personen er zijn en of ik buiten de “maat”val. Na de hypnose ben ik gaan zwemmen met mijn kleinzoon. Na het babyzwemmen bedacht ik mij dat ik alleen genoten heb en geen moment heb stilgestaan over hoe ik eruitzag in mijn badkleding. Lieke bedankt hiervoor. Na dit besef toch een 2e sessie geboekt want ik kan behoorlijk uit emotie eten. De 2e sessie weer anders ervaren dan de 1e maar wat weer een fijne ervaring. Het is een week geleden en er is al zoveel veranderd. Mijn brein heeft echt andere manieren gevonden om het emotionele eten tegen te gaan. Laat staan mijn weegschaal obsessie. Van minstens 8 x per dag naar nu nog maar 1 x per dag en ik denk er steeds makkelijker over. Zo kan ik nog meer veranderingen opschrijven.
Het is een lange review geworden maar ik hoop dat ik een ieder die twijfelt toch kan motiveren om de keuze te maken om naar With a mission hypnose te gaan! Lieke heeft deze missie en Lieke ik ben je bijzonder dankbaar dat wij met elkaar in contact zijn gebracht!

Martine

Door eigen ervaring weet ik jou te helpen.

Doordat ik deze ervaringen heb opgedaan heb ik mij hier in vastgebeten en er een specifiek hypnose traject voor gemaakt.
In dit traject volg jij 5 hypnose sessies ( dit is een gemiddelde en afhankelijk van de klachten) waarin de verbinding tussen jouw hersenen en darmen weer vrij van blokkades gemaakt wordt. 

Benieuwd wat hypnose voor jou kan betekenen? 
Neem dan contact op met mij via het contactformulier dan maak ik met jou graag een belafspraak. Zo heb ik de tijd voor al jouw vragen en kan ik je uitleggen wat ik doe en waarom het werkt wat ik doe.

* Telefonische intake
* Intake formulier digitaal
* 7-9  uur aan sessies
* Tussentijdse opvolging
* Mp3 ontspanning & zelfvertrouwen 
* Mp3 hoofd, hart & buik brein
* Telefonisch contact
* Factuur

Jouw Investering:

860

Betalen in 2x mogelijk.Losse sessies alleen te boeken na het traject: 185

De hoeveelheid sessies is afhankelijk van de hulpvraag.