Meteen naar de inhoud

En wat als ik je vertel dat jij er sneller van af kan zijn dan je denkt?

  • Niezen, jeuk, tranende ogen, en ademhalingsproblemen.
  • Niet kunnen genieten van buitenactiviteiten, angst voor pollenrijke omgevingen.
  • Constant vechten tegen de symptomen, moe en laag in de energie.

Deze symptomen zorgen niet alleen voor fysieke pijn, maar ook voor emotioneel ongemak – het constante gevecht tegen allergieën kan je moedeloos maken en je levenskwaliteit ernstig beperken.

Maar wat als ik je vertel dat hooikoorts niet iets is dat je hebt, maar iets dat je doet? Gedrag dat je kunt veranderen. Hypnose helpt je om hooikoorts achter je te laten en VRIJHEID te voelen.

In slechts één sessie kunnen we samen de overtuigingen en gedragingen die jouw hooikoorts in stand houden, aanpakken en veranderen. Hypnose helpt je om in te zien dat hooikoorts een aangeleerd gedrag is. Je hebt het niet – je doet het. En wat je doet, kun je dus ook niet meer doen.

Zo simpel!

Laat de pijn van hooikoorts achter je en omarm de VRIJHEID van een symptoomvrij leven. Plan vandaag nog een intake sessie en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om je vrijheid terug te winnen.

Afgelopen juni ben ik bij je onder hypnose geweest om mijn hooikoorts klachten te verhelpen. Buiten dat ik nu geen klachten meer ervaar (volgend voorjaar is de echte ultieme test) heeft het mij zoveel meer gebracht. Het heeft even tijd gekost om alle informatie een plekje te geven en te verwerken, maar kan nu zeggen dat ik me super goed voel en nog bewuster ben geworden. Ik ben zeker overtuigd dat hypnose werkt! 🙏”

Claudia.

“Allereerst, ik ben van mijn hooikoorts af!!
Ik kwam via mijn vrouw in aanraking met Lieke. Toen zij mij vertelde dat hooikoorts een keuze was en zij mij er vanaf kon helpen, ben ik er gelijk op in gegaan. Na één plezierige behandeling, heb ik nu al de hele zomer geen lopende neus en zere ogen gehad. Ik wou dat ik dit veel eerder had geweten.”

Rene.

“Lieke is een geweldige, zeer betrokken en bekwame hypnotherapeut! In een uurtje tijd wist ze het voor elkaar te krijgen om m’n hoofd weer in balans te krijgen, m’n lichaam te laten ontspannen en bovenal rust te vinden binnen mezelf”

Viola.

  • Geen niezen, geen jeukende ogen, geen verstopte neus.
  • Weer voluit kunnen genieten van de natuur zonder angst of beperking.
  • Voel je bevrijd.

* Telefonische intake
* Hypnose sessie van max 2 uur
* Mp3 voor ontspanning
* Telefonisch contact
* Factuur

Jouw Investering:

222