Meteen naar de inhoud

Omdat ik zelf jarenlang met angsten en PDS-klachten heb geworsteld, besloot ik hypnotherapie te proberen, en dit bleek voor mij de oplossing te zijn. Ik was verrast hoe snel ik er van af kwam. Het was een verademing! Daarom heb ik me in dit vakgebied verdiept en gespecialiseerd, omdat ik wil dat iedereen weet hoe fantastisch de wereld van hypnose kan zijn!

Mijn naam is Lieke Poelakker, 38 jaar en wonend in Drenthe. Na 16 jaar als kapster te hebben gewerkt, ontdekte ik dat mijn ware passie ligt in het trainen en coachen van mensen. Maar ja, welke richting moest ik inslaan? Ik was even klaar met het kappersvak.

Dus besloot ik mijn zakelijke kant verder te ontwikkelen en in de telecom te gaan werken als assistent en regiotrainer. Vijf jaar lang heb ik dit met enorm veel plezier gedaan en ontzettend veel geleerd. Ondertussen volgde ik. de studie bedrijfspsychologie & cursus Trainingsacteur.

Terwijl ik hier aan het werk was, leek het mij goed om naar een Hypnotherapeut te gaan. Ik had haar leren kennen in de kapsalon. Ik worstelde al een behoorlijke tijd met angst, paniek en PDS-klachten. Zij liet me zien hoe snel transformatie kon plaatsvinden. Na de eerste sessie dacht ik echt, wow, waarom weet niemand dit? Zo’n opgeruimd en rustgevend gevoel.

Het voelde als de juiste richting. Dit was wat ik moest doen! Dus schreef ik me tijdens dit traject in voor de opleiding tot Hypnotherapeut aan het Hypnose Instituut Nederland. En wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet. Het heeft mijzelf en vele anderen ontzettend veel gebracht.

Na 5 jaar in de telecom te hebben gewerkt en alle 3 opleidingen aan het Hypnose Instituut Nederland te hebben gevolgd, nam ik ontslag en besloot ik me volledig te richten op mijn eigen praktijk. En wat was dit een meer dan goed besluit! Daarnaast heb ik ook nog eens 1.5 jaar mogen werken bij het Hypnose Instituut Nederland en ontzettend veel geleerd.

Ik ben nog steeds lerende en er valt ook op het gebied van het holistische nog veel te ontdekken. In het Arthur Findlay College in Stansted heb ik afgelopen november weer een verdieping mogen aangaan. Hier heb ik echt ongelofelijk veel nieuwe kennis opgedaan en benieuwd wat de verdere reis mij weer brengt 🫶🏻🦋

Ik werk vanuit mijn hart en dat voelt ongelooflijk goed. ❤️

!”

Marianne.

“Een heel bijzondere ervaring die mij echt heel veel verder heeft gebracht. Ik was eerst wat huiverig, maar bij Lieke ben je echt zo veilig en op je plek.”

Catherine.

“Met de hulp van Lieke en haar hypnose heel veel rust, ruimte en inzicht in mezelf verkregen. Lieve Lieke, dank hiervoor!”

Patricia.